30 Σεπ 2016

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ο  κ. Δήμαρχος  κάνει μήνυση για τα παράνομα κομμένα  δένδρα στον Πειραιά, μόνο όταν οι υπαίτιοι  είναι άγνωστοι;

     Όταν οι υπαίτιοι είναι γνωστοί και επώνυμοι (ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.) που κόβουν τα δέντρα μέρα μεσημέρι, χωρίς άδεια από κανέναν, χωρίς να έχουν ενημερώσει κανέναν, καταπατώντας τον νόμο και τους όρους της σύμβασης που οι ίδιοι έχουν υπογράψει, ο κ. Δήμαρχος λείπει σε διακοπές ή κάνει πως δεν βλέπει;
     Είναι σε γνώση της Δημοτικής αρχής, των Δημοτικών συμβούλων, των υπευθύνων πρασίνου, των Εισαγγελικών αρχών, της Αστυνομίας όλες οι παράνομες κοπές των δένδρων που γίνονται εδώ και τρία χρόνια από τους εργολάβους της ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε. 


Μέλη του σύλλογου ΔΙΚΑΠ / ΙΝΚΑ, μαζί με φορείς και δημότες του Πειραιά, με αλλεπάλληλες μηνύσεις στο Α.Τ. Πειραιά από τον Ιούλιο του 2014 αγωνίζονται  να σταματήσουν την παράνομη κοπή των δένδρων στην Γρ. Λαμπράκη, στην Βασ. Γεωργίου, στην Εθνικής Αντιστάσεως, την οποία εξακολουθεί να διαπράττει συνεχώς η ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε. 
 

    Ο κ. Δήμαρχος έκανε μήνυση κατ΄αγνώστων για τα δέντρα που κόπηκαν παράνομα έξω από την περίφραξη του Τινάνειου Κήπου στον πεζόδρομο της Σωτήρος.  

Καλές οι μηνύσεις κατ΄αγνώστων κ. Δήμαρχε. Για τους γνωστούς και υπευθύνους, τί κάνετε;
       
  
Ζητήσαμε από τον δήμαρχο Μώραλη να αγωνιστεί μαζί μας για να σώσουμε τον Πειραιά από την έλευση του δενδροκτόνου τραμ, που κατέστρεψε την πόλη μας και ακούσαμε μόνο πως «δεν μπορεί να κάνει τίποτα».
      
Ο Πειραιάς πληρώνει την συνεχή αδιαφορία του   Δήμαρχου Μώραλη που νομίζει ότι μπορεί ακόμα να κοροϊδεύει τους Πειραιώτες.